KANTIKAS SADEVESIJÄRJESTELMÄ

Vesikourut.fi valikoimasta löydät Pisko ja Markki kanttiset sadevesijärjestelmät. Tilaa meiltä asennusvalmiit kantikkaat rännit ja syöksytorvipaketit edullisesti ja säästä asentamalla ne itse.

Valitse pitkäikäinen kantikas sadevesijärjestelmä

Kotimainen Pisko kantikas sadevesijärjestelmä johtaa sadevedet hallitusti pois katolta ja talon rakenteista. Markkinoiden laajimmasta valikoimasta löytyy jokaisen silmää miellyttävä vaihtoehto kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä. GreenCoat RWS Pural pinnoitetuilla sadevesijärjestelmien osilla on 50 vuoden tekninen takuu. Tilaa laadukkaat ja aikaa kestävät kantikkaat rännit ja syöksytorvet. Tutustu sadevesijärjestelmien puhdistus ja huolto-oppaaseen tästä.

Tekninen takuu

Piristeel myöntää Pural pinnoitetuille sadevesijärjestelmille 20 vuoden pinnoitetakuun ja 50 vuoden teknisen takuun. Rännit ovat helppoja puhdistaa ja huoltaa. Useiden vuosikymmenten käyttöikä voidaan varmistaa varsin keveillä huoltotoimilla, joiden avulla järjestelmä toimii suunnitellusti ja tarkoituksenmukaisesti vuodesta toiseen.

Kotimaiset helppohoitoiset kantikkaat rännit ja syöksytorvet

Pisko sadevesijärjestelmät valmistetaan Suomessa. Tuotteiden raaka-aineena käytetään kotimaista maailman puhtaimmin valmistusmenetelmin tuotettua terästä, joka on 100 % kierrätettävää materiaalia. Pisko sadevesijärjestelmän komponentit valmistetaan vahvasta kuumasinkitystä teräksestä, jossa on erinomainen molemminpuolinen GreenCoat RWS Pural monikerrospinnoite. Tämä erityisesti sadevesijärjestelmiin kehitetty pinnoite kestää hyvin auringon UV-säteilyä haalistumatta ja toimii erinomaisesti korroosiota vastaan.

KATSO PISKO - KANTIKKAAT VESIKOURUT JA SYÖKSYTORVET TÄSTÄ PAINIKKEESTA