Näytetään kaikki 14 tulosta

Kanttinen sadevesijärjestelmä antaa jykevää ilmettä. Meidän valikoimasta löydät kantikkaat vesikourut ja tarvikkeet laadukkaalta kotimaiselta Pisko tuotemerkiltä. Kanttiset sadevesijärjestelmät valmistetaan vihreitä arvoja noudattaen kotimaisesta SSAB:n GreenCoat RWS Pural materiaalista.

RWS Pural pinnoitteen etuja ovat erinomainen korroosionkestävyys, hyvä taivutettavuus, tyylikäs ulkomuoto, likaa hylkivyys ja rännin helppo puhtaanapito. GreenCoat RWS Puralin vaikutelma on trendikkään himmeä johtuen pinnoitteen mikrorakenteesta. Tämän ansiosta rännit näyttävät vuodesta toiseen viimeistellyiltä ja tyylikkäiltä.


Tarvitseeko rännejä, kouruja ja alastulotorvia huoltaa? Sadevesijärjestelmän tarkoitus on ohjata sade- ja sulamisvedet hallitusti sadevesiviemäriin pois talon rakenteista. Järjestelmän toimivuus ja kunto tulee tarkistaa kaksi kertaa vuodessa ja tarkistuksen perusteella tehdä tarpeelliset huoltotoimenpiteet. Etenkin järjestelmään kertyneet lehdet ja roskat tulee poistaa, että vesi pääsee virtaamaan kouruissa ja alastulotorvissa esteettömästi.