Näytetään kaikki 9 tulosta

Asennusvalmiit Pisko kattosiltapakettimme sisältävät kaikki tarvittavat osat huolelliseen asennukseen. Pakettiin sisältyy kattosilta (3m), kiinnikkeet, kaltevuudensäätölevyt, tiivisteet, ruuvit/mutterit ja selkeät asennus- ja huolto-ohjeet.

Meiltä löydät kaikille eri kattotyypeille ja kaltevuuksille sopivat kattosiltapaketit ja lisävarusteet. Kattosiltamme sopivat kaiken kokoisille rakennuksille kesämökistä – teollisuusrakentamiseen.


Kotimainen Pisko kattosilta on markkinoiden kestosuosikki. Nerokkaan muotoilun ansiosta kattosilta on tukeva, pitävä ja erinomaisesti lunta läpäisevä. Pisko kattosilta varmistaa turvallisen liikkumisen katolla sijaitseville huollettaville kohteille kaikissa olosuhteissa, myös talvella. Kattosiltoja käytetään seinä- ja lapetikkaiden jatkeena turvallisten kulkuteiden rakentamiseen katolla sijaitseville huoltokohteille esim. savupiipulle. Kattosillan suunnittelussa on huomioitu ensisijaisesti turvallisuus, minkä vuoksi kattosiltaritilässä on varmasti pitävät liukastumisesteet. Kattosilloissa käytetään peruskiinnikkeen lisäksi kaltevuuden säätölevyä. Kattosilta on ulkomuodoltaan keveä mutta jämäkkyydeltään täyttä terästä.