Näytetään kaikki 20 tulosta

Lapetikkaat kaikille eri kattotyypeille

Asennusvalmiit Pisko SafeGrip lapetikaspakettimme sisältävät kaikki tarvittavat osat huolelliseen ja helppoon asennukseen. Pakettiin sisältyy tikasrunko (valitsemasi pituus), korokejalat + tiivisteet, ruuvit/mutterit ja selkeät asennus- ja huolto-ohjeet. Pisko SafeGrip lapetikkaat asennetaan kullekin kattotyypeille sopivilla kiinnikkeillä. Löydät myös kotimaisen Pisko SafeGrip lapetikkaan kaikki lisävarusteet ja tarvikkeet tältä sivulta. Lapetikkaista käytetään myös termiä kattotikkaat.

Lapetikkaita käytetään seinätikkaiden ja/tai kattosiltojen jatkeena turvallisten kulkuyhteyksien rakentamiseen vesikatolla. Pisko lapetikkaat johdattavat esimerkiksi nuohoojan turvallisesti työnsä ääreen savupiipulle. Lue lisää Pisko lapetikkaista.

45.0060.00 sis alv 24%
85.00100.00 sis alv 24%
110.00125.00 sis alv 24%
145.00160.00 sis alv 24%

Kaikki standardit täyttävät kattotikkaat

Pisko lapetikkaat ovat CE-merkittyjä jokainen kattotyyppi huomioiden. Pisko SafeGrip tikkaat täyttävät tuotestandardin vaatimukset myös puolan karhennuksen osalta. Lapetikkaita on saatavana erinomaiset pito-ominaisuudet takaavin karhennetuin puolin tai loiville katoille askelmatasoin varustettuna. Lapetikkaille vaaditut vaativat staattiset ja dynaamiset testit on suoritettu hyväksytysti Eurofinsin valvonnan alaisena. Jatkuvalla tuotannonaikaisella testauksella varmistamme Pisko Safegrip tikkaidemme korkean laadun.