Näytetään kaikki 6 tulosta

Valitse kotimaiset Markki lumiesteet katolle

Asennuvalmiit Markki lumiestepaketit sisältävät kaikki tarvitsemasi osat helppoon asennukseen. Paketti sisältää 2 x lumiesteputki 3m, 4 x lumiesteenkiinnike valitsemallesi kattotyypille + tiivisteet, ruuvit/mutterit ja selkeät asennus- ja huolto-ohjeet. Asentamalla Markki lumiesteet katolle vältät vaaratilanteet, joita lumen tai jään hallitsematon putoaminen katolta saattaa aiheuttaa. Lumiesteiden tarkoituksena on myös suojata katolla sijaitsevia rakenteita.  

Markki lumiesteitä on saatavilla kahden putken putkilumiesteenä, jotka ovat helposti jatkettavissa. Huopakatolle asennettavissa myös lumiaita, jota suositellaan käytettäväksi korkeissa rakennuksissa, esim. kerrostalokohteissa. Markki lumiesteet on testattu vaativissa olosuhteissa ja ne täyttävät kansallisen lainsäädännön mukaiset vaatimukset. Löydät myös kaikki Markin lisävarusteet ja tarvikkeet lumiesteille tältä sivulta.


Laadukas ja kestävä Markki lumieste katolle

Markki lumiesteet sekä lumiestekiinnikkeet ovat valmistettu sinkitystä teräksestä. Lumieste on pinnoitettu suojaavalla sinkkipinnoitteella, joka suojaa lumiestettä kovienkin lumikuormien alla ja antaa sille pitkän käyttöiän. Lumieste on viimeistelty kestävällä pulverimaalauksella, joka lisää sen kestävyyttä entisestään. Lumiesteet ovat saatavilla useissa eri värivaihtoehdoissa ja valikoimastamme löydät silmää miellyttävät lumiesteet jokaiseen kohteeseen. Pitkillä lappeilla lumiesteet asennetaan kahteen tai useampaan riviin. Monimuotoisilla ja –tasoisilla katoilla tarvitaan myös ylemmälle lappeelle lumieste, estämään lumen putoaminen ylemmältä lappeelta alemmalle.