Näytetään kaikki 30 tulosta

Laadukas ja pitkäikäinen Pisko lumieste

Asennusvalmiit Pisko lumieste -paketit sisältää kaikki tarvittavat osat huolelliseen ja helppoon asennukseen. Pakettiin sisältyy 2 x lumiesteputki 3m, 4 x lumiesteenkiinnike valitsemallesi katolle + tiivisteet, ruuvit/mutterit ja selkeät asennus- ja huolto-ohjeet. Löydät myös Pisko lumiesteen kaikki lisävarusteet ja tarvikkeet tältä sivulta.

Reklamaatiovapaa Pisko lumiesteet on suunniteltu helpoksi asentaa ja myös muotoiltu kauniiksi katsella. Lumiesteitä on saatavilla kaikissa vesikattoväreissä. Maalatuilla Pisko lumiesteillä on 50 vuoden tekninen takuu. Pisko lumiesteet kestävät kovissakin olosuhteissa. Jokaiselle kattotyypille löytyy omat lumiestekiinnikkeet. Pisko lumiesteiden tuoteperheestä löytyy sopivat ratkaisut vaativiinkin kohteisiin. Putkilumiesteiden lisäksi valikoimassa on lumiaita. Lumiesteisiin on saatavilla myös lisäprofiileita vaativimpiin kohteisiin. Lue lisää Pisko lumiesteistä.

11.9012.90 sis alv 24%

Lumieste auttaa välttämään vaaratilanteet

Lumiesteillä estetään vaaratilanteet, joita lumen ja jään katolta putoaminen saattaa aiheuttaa. Lisäksi lumiesteillä voidaan suojata katolla sijaitsevia rakenteita.