Näytetään kaikki 6 tulosta

Pisko SafeGrip palotikkaat auttavat hädän keskellä

Voimassa olevan lainsäädännön mukaan rakennuksesta on voitava poistua turvallisesti tulipalossa tai muussa hätätilanteessa. Pisko palotikkaat ovat turvallinen valinta pientalojen hätäpoistumistieksi. Poistumisputkilla muodostetaan siirtymisreitti yläkerran huoneista varsinaiselle hätäpoistumistikkaalle. Turvakahvan avulla varmistetaan varma ote poistuttaessa ikkunasta hätäpoistumistielle. Pisko palotikas paketit sisältävät kaiken tarvittavan helppoon asentamiseen.

Pisko tuoteperheestä löytyy ratkaisu myös kerrostalojen hätäpoistumisteihin. Pisko pelastautumisluukku tarjoaa turvallisen poistumistien hädän hetkellä. Jämäkkä teleskooppinen tikasosa on patentoitu. Tikas on turvallinen kävellä alas ja tarvittaessa myös ylös, koska siinä ei ole heilumista lisääviä nivelrakenteita. Piskon SafeFrip tekniikalla valmistetut tikasrungot varmistavat tukevan otteen eivätkä ole liukkaita edes talvella. Piskon Safegrip palotikkaat on testattu kovissa olosuhteissa. Lue lisää Pisko palotikkaista.


Palotikkaat voivat pelastaa hengen

Kun hätä on suurin, Pisko SafeGrip tekee pelastautumisesta entistäkin turvallisempaa. Pisko palotikas lisää kotisi turvallisuutta pienellä vaivalla.