Näytetään kaikki 7 tulosta

Laadukas ja pitkäikäinen Markki Pro seinätikas on varma valinta

Markki Pro seinätikas on kestävä ja kotimainen laatutuote, joka on luotu pohjoisiin sääolosuhteisiin. Seinätikkaat toimivat kiinteänä kulkutienä omakotitalon tai julkisen rakennuksen katolle. Markki seinätikkaat ovat testattuja ja täyttävät kansallisen lainsäädännön mukaiset vaatimukset.

Markki Pro seinätikkaat ja niiden karhennus on valmistettu täysin uudella patentoidulla valmistusmenetelmällä, joka ei heikennä tikkaan kestoa, korroosionkestävyyttä eikä käytettävyyttä. Tikkaan karhennukset lisäävät kitkaa merkittävästi kaikissa olosuhteissa ja takaavat tukevan ja turvallisen liikkumisen katolle, savupiipulle ja muille katon kohteille. Uusi puolan karhennusmenetelmä minimoi riskitekijät liukastumiseen ja muihin vahinkotilanteisiin.


Kestävä seinätikas vaativiin olosuhteisiin Markilta

Markki seinätikasrungot ja niiden asennusosat on valmistettu sinkitystä teräksestä. Suojaavan sinkkipinnoitteen määrä on 275 g/m2 eli 20 μm. Maalatut tikkaat ja niiden tarvikkeet ovat sinkittyjä ja pulverimaalattuja, joten ne kestävät käyttöä Suomen sääolosuhteissa vuosikausia.