KATTOSILTA

Vesikourut.fi valikoimasta löydät  kotimaisen Piskon kattosillat kaikille kattotyypeille. Tilaa meiltä asennusvalmiit kattosilta -paketit edullisesti ja säästä asentamalla ne itse. Meiltä saat myös asennusohjeet, joilla kattosillan asentaminen onnistuu varmasti.

Kattosilta turvaa kulkusi katolla

Kotimainen Pisko kattosilta on markkinoiden kestosuosikki. Nerokkaan muotoilun ansiosta kattosilta on tukeva, pitävä ja erinomaisesti lunta läpäisevä. Pisko kattosilta varmistaa turvallisen liikkumisen katolla sijaitseville huollettaville kohteille kaikissa olosuhteissa, myös talvella. Kattosillat ovat helposti jatkettavia ilman erillisiä liitoskappaleita.

Pitkä takuu

Pisko kattosilta on markkinoiden kestosuosikki. Nerokkaan muotoilun ansiosta kattosilta on tukeva, pitävä ja erinomaisesti lunta läpäisevä. Pisko kattosilta varmistaa turvallisen liikkumisen katolla sijaitseville huollettaville kohteille kaikissa olosuhteissa. Pisko kattosiltajärjestelmällä on 50 vuoden tekninen takuu. Pisko kattosilta on ulkomuodoltaan keveä mutta jämäkkyydeltään täyttä terästä. Kattosillat ovat saatavilla kaikissa vesikattoväreissä.

Mitä varten kattosilta?

Kattosiltoja käytetään seinä- ja lapetikkaiden jatkeena turvallisten kulkuteiden rakentamiseen katolla sijaitseville huoltokohteille esim. savupiipulle. Kattosillan suunnittelussa on huomioitu ensisijaisesti turvallisuus, minkä vuoksi kattosiltaritilässä on varmasti pitävät liukastumisesteet. Kattosilloissa käytetään peruskiinnikkeen lisäksi kaltevuuden säätölevyä. Kattosilta on ulkomuodoltaan keveä mutta jämäkkyydeltään täyttä terästä.

KATSO PISKO - KATTOSILTAPAKETIT JA TARVIKKEET TÄSTÄ PAINIKKEESTA