LAPETIKKAAT

Vesikourut.fi valikoimasta löydät kotimaiset Pisko Safegrip lapetikkaat. Tilaa meiltä asennusvalmiit lapetikaspaketit edullisesti ja säästä asentamalla ne itse. Meiltä saat myös asennusohjeet, joilla lapetikkaiden asennus onnistuu helposti ja varmasti.

Lapetikkaat turvaa katolla kulkemisen

Lapetikkaita käytetään seinätikkaiden ja/tai kattosiltojen jatkeena turvallisten kulkuyhteyksien rakentamiseen vesikatolla. Pisko Safegrip ja Markki Pro lapetiks johdattaa esimerkiksi nuohoojan turvallisesti työnsä ääreen savupiipulle. Pisko lapetikkaat ovat CE-merkittyjä jokainen kattotyyppi huomioiden. Pisko SafeGrip tikkaat täyttävät tuotestandardin vaatimukset myös puolan karhennuksen osalta. Lapetikkaista käytetään myös termiä kattotikkaat. Pisko SafeGrip ja Markki Pro lapetikkaat asennetaan kullekin kattotyypeille sopivilla kiinnikkeillä. Asennusvalmiit lapetikaspaketit sisältävät kaiken tarvittavan huolelliseen ja helppoon asennukseen.

Pitkä takuu

Pisko SafeGrip turvaa varmaotteisen nousun tikkailla keliolosuhteista riippumatta. Kiistatta kengän alla pitävin tikasjärjestelmä on turvallinen kaikissa olosuhteissa. Lävistysteknologialla saavutetaan tutkimuksemme mukaan paras pitävyys. Yksinkertaisesti kuvailtuna: ”piikkari pitää jäällä paremmin kuin nappulakenkä”. SafeGrip on nuohoojan ja huoltomiehen paras kaveri pitkälle tulevaisuuteen, sillä tuotteella on 50 vuoden tekninen takuu. Tikkaat ovat saatavilla kaikissa vesikatto- ja julkisivuväreissä.

Laadukkaat lapetikkaat kestävät pitkään

Lapetikkaita on saatavana erinomaiset pito-ominaisuudet takaavin karhennetuin puolin tai loiville katoille askelmatasoin varustettuna. Lapetikkaille vaaditut vaativat staattiset ja dynaamiset testit on suoritettu hyväksytysti Eurofinsin valvonnan alaisena. Jatkuvalla tuotannonaikaisella testauksella varmistamme Pisko Safegrip tikkaidemme korkean laadun.

KATSO PISKO - LAPETIKKAAT JA TARVIKKEET TÄSTÄ PAINIKKEESTA