LUMIESTEET

Vesikourut.fi valikoimasta löydät kotimaisen Piskon laadukkaat lumiesteet kaikille kattotyypeille. Tilaa meiltä asennusvalmiit lumiestepaketit edullisesti ja säästä asentamalla ne itse. Meiltä saat myös asennusohjeet, joilla lumiesteiden asentaminen onnistuu varmasti.

Lumiesteet suojaavat rakenteita ja estävät vaaratilanteita

Lumiesteet estävät vaaratilanteet, joita lumen ja jään katolta putoaminen saattaa aiheuttaa. Lisäksi lumiesteillä suojataan katolla sijaitsevia rakenteita. Valikoimastamme löydät lumiestepaketit kaikille katemateriaaleille. Reklamaatiovapaa Pisko lumieste on suunniteltu helpoksi asentaa ja myös muotoiltu kauniiksi katsella. Lumiesteitä on saatavilla kaikissa vesikattoväreissä. Maalatuilla Pisko lumiesteillä on 50 vuoden tekninen takuu. Lumiesteillä vältetään vaaratilanteet, joita lumen tai jään hallitsematon putoaminen katolta saattaa aiheuttaa. Lumiesteillä suojataan myös katolla sijaitsevia rakenteita. Katso asennusohjeista miten asennat lumiesteet oikein.

Valitse kotimaiset lumiesteet

Lumiesteitä tulee käyttää katolla, kun sen jyrkkyys on 1:8 tai jyrkempi. Lumieste tulee sijoittaa mahdollisimman lähelle räystästä siten, että lumikuormat siirtyvät kantaviin rakenteisiin. Lumiesteen ja sen kiinnityksen tulee kestää vähintään 5 kN/ m lappeensuuntainen kuormitus. Pisko lumieste täyttää RT 85-11132 ohjekortin (Vesikaton turvavarusteet) vaatimukset. Pisko lumiesteille on myönnetty varmennustodistus kansallisen hyväksyntämenettelyn mukaan. Pisko lumiesteet ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Jokaiselle kattotyypille löytyy omat kiinnikkeet. Pisko lumiesteiden tuoteperheestä löytyy sopivat ratkaisut vaativiinkin kohteisiin. Putkilumiesteiden lisäksi valikoimassa on lumiaita. Lumiesteisiin on saatavilla myös lisäprofiileita vaativimpiin kohteisiin.

Vaativiin olosuhteisiin

Lumiesteitä on saatavissa kahden putken putkilumiesteenä, jotka ovat helposti jatkettavissa. Vaihtoehtona on myös lumiaita, jota suositellaan käytettäväksi korkeissa rakennuksissa, esim. kerrostalokohteissa. Pisko lumieste on testattu vaativissa olosuhteissa ja se täyttää kansallisen lainsäädännön mukaiset vaatimukset.

KATSO PISKO - LUMIESTEET JA TARVIKKEET TÄSTÄ PAINIKKEESTA