PALOTIKKAAT

Vesikourut.fi valikoimasta löydät kotimaisen Piskon laadukkaat Safegrip palotikkaat. Palotikkailla varmistat turvallisen poistumisen tulipalon sattuessa. Tilaa meiltä asennusvalmiit palotikkaat ja sivutankosarjat edullisesti ja säästä asentamalla ne itse.

Palotikkaat auttavat kun hätä on suurin

Voimassa olevan lainsäädännön mukaan rakennuksesta on voitava poistua nopeasti ja turvallisesti tulipalossa tai muussa hätätilanteessa. Palotikkaat asettuvat suureen rooliin tulipalon tai muun hädän sattuessa. Valikoimastamme löydät Pisko asennusvalmiit palotikaspaketit.

Tulipalon sattuessa palotikkaat asettuvat tärkeään rooliin

Kun hätä on suurin, Pisko SafeGrip tekee pelastautumisesta entistäkin turvallisempaa. Sivutangoilla muodostetaan siirtymisreitti yläkerran huoneista varsinaiselle hätäpoistumistikkaalle. Turvakahvan avulla varmistetaan varma ote poistuttaessa ikkunasta hätäpoistumistielle. Pisko pelastautumisluukku tarjoaa turvallisen poistumistien hädän hetkellä. Jämäkkä teleskooppinen tikasosa on patentoitu. Tikas on turvallinen kävellä alas ja tarvittaessa myös ylös, koska siinä ei ole heilumista lisääviä nivelrakenteita. Markki turvatikkaat asennetaan kiinteästi rakenteisiin. Ne varmistavat turvallisen alaspääsyn varapoistumistienä tarvittaessa, yhdistettynä sivusiirtymäsarjalla. Markki tikasrungot ja niiden asentamiseen käytettävät asennusosat on kaikki valmistettu sinkitystä teräksestä. Suojaavan sinkkipinnoitteen määrä on 350 g/m² eli 25 µm. Maalatut tikkaat ja niiden tarvikkeet ovat sinkittyjä ja pulverimaalattuja, maalikalvon paksuus 80–100 µm. Turvatikas kokonaisuuteen kuuluvat tikasrunko ja asennussarja, joka sisältää yläkaaret, kiinnityskorvat ja jalat. Markki sivusiirtymäsarja toimii kulkureittinä turvatikkaiden luo. Se koostuu kahdesta 1,5 m putkesta sekä neljästä seinäkiinnikkeestä.

Asennusvalmiit palotikaspaketit

Asennusvalmiit Pisko Safegrip palotikaspaketit. Turvatikkaiden yhteyteen voidaan tarvittaessa asentaa sivutangot helpottamaan siirtymistä ikkunasta tikkaalle. Pisko tuoteperheestä löytyy ratkaisu myös kerrostalojen hätäpoistumisteihin. Pisko pelastautumisluukku tarjoaa turvallisen poistumistien hädän hetkellä.

KATSO PISKO - PALOTIKKAAT TÄSTÄ PAINIKKEESTA