SEINÄTIKKAAT

Vesikourut.fi valikoimasta löydät markkinoiden pitävimmät Piskon Safegrip seinätikkaat. Tilaa meiltä asennusvalmiit seinätikkaat edullisesti ja säästä asentamalla ne itse. Meiltä saat myös asennusohjeet, joilla seinätikkaiden asentaminen onnistuu varmasti.

Seinätikkaat turvaavat kulkusi katolle

Kaste, vesi, huurre ja jää tekevät seinätikkaat toisinaan vaarallisen liukkaiksi. Tapaturmia tämän takia tapahtuu aivan likaa. Pisko SafeGrip tikasrunko on markkinoiden pitävin ja niiden avulla minimoit tapaturmariskit. Helpoin tapa hankki uudet tikkaat on tilata meiltä asennus valmis seinätikaspaketti, jonka asennat asennusohjeiden avulla helposti ja nopeasti. Tikaspaketit sisältävät kaiken tarvittavan asentamiseen. Meiltä löydät myös tarvikkeet Piskon tikasjärjestelmiin. Kaikki seinätikkaat ovat testattuja ja täyttävät kansallisen lainsäädännön mukaiset vaatimukset.

SafeGrip on varma valinta

Tikasvalikoimastamme löytyvy ratkaisut aina omakotirakentamisesta teollisuusrakentamiseen saakka. Kaikki Pisko tikkaat on suunniteltu standardin vaatimusten mukaisesti siten, että liukastumisen vaara pyritään minimoimaan. Tikkaan puolissa on käytössä kulumaton ja kaikissa olosuhteissa kestävä mekaaninen karhennus. SafeGrip teknologia on ainutlaatuinen kotimaisissa tikasjärjestelmissä.

Markkinoiden pitävin tikasrunko

Pisko SafeGrip seinätikkaat turvaa varmaotteisen nousun tikkailla keliolosuhteista riippumatta. Kiistatta kengän alla pitävin tikasjärjestelmä on turvallinen kaikissa olosuhteissa. SafeGrip on nuohoojan ja huoltomiehen paras kaveri pitkälle tulevaisuuteen, sillä tuotteella on 50 vuoden tekninen takuu. Pisko SafeGrip tikasjärjestelmien osat valmistetaan kotimaisista raaka-aineista jatkuvan laadunvalvonnan alla.

KATSO PISKO - SEINÄTIKKAAT JA TARVIKKEET TÄSTÄ PAINIKKEESTA