PYÖREÄ SADEVESIJÄRJESTELMÄ

Vesikourut.fi valikoimasta löydät kotimaisen Piskon pyöreät sadevesijärjestelmät. Tilaa meiltä asennusvalmiit pyöreät rännit ja syöksytorvipaketit edullisesti ja säästä asentamalla ne itse. 

Kotimainen sadevesijärjestelmä kestää pitkään

Kotimainen Pisko sadevesijärjestelmät johtaa sadeveden hallitusti pois katolta ja talon rakenteista. Markkinoiden laajimmasta valikoimasta löydät jokaisen silmää miellyttävät vaihtoehdot kaikissa vesikatto- ja julkisivu väreissä. GreenCoat RWS Pural pinnoitetuilla sadevesijärjestelmien osilla on 50 vuoden tekninen takuu. Valitse laadukas ja aikaa kestävä sadevesijärjestelmä. Tutustu sadevesijärjestelmien puhdistus ja huolto-oppaaseen tästä.

Tekninen takuu

Pisko myöntää Pural pinnoitetuille sadevesijärjestelmille 20 vuoden pinnoitetakuun ja 50 vuoden teknisen takuun. Sadevesijärjestelmät ovat helppoja puhdistaa ja huoltaa. Useiden vuosikymmenten käyttöikä voidaan varmistaa varsin keveillä huoltotoimilla, joiden avulla järjestelmä toimii suunnitellusti ja tarkoituksenmukaisesti vuodesta toiseen.

Valitse laadukas ja aikaa kestävä sadevesijärjestelmä

Kotimainen Pisko ränni valmistetaan vahvasta teräksestä, jossa on huippuluokan pinnoite. Tuotteiden raaka-aineena käytetään kotimaista maailman puhtaimmin valmistusmenetelmin tuotettua terästä, joka on 100 % kierrätettävää materiaalia. Sadevesijärjestelmän komponentit valmistetaan vahvasta kuumasinkitystä teräksestä, jossa on erinomainen molemminpuolinen GreenCoat RWS Pural monikerrospinnoite. Tämä erityisesti sadevesijärjestelmiin kehitetty pinnoite kestää hyvin auringon UV-säteilyä haalistumatta ja toimii erinomaisesti korroosiota vastaan. 

KATSO PISKO - PYÖREÄT VESIKOURUT JA SYÖKSYTORVET TÄSTÄ PAINIKKEESTA