TURVALLISUUS

Me Markilla haluamme tehdä niin pienistä kuin suurista rakennuksista turvallisia. Kestävät ja tukevat  kattoturvatuotteet, tikkaat ja turvavarusteet varmistavat hyvän pidon katolle kulkiessa ja tekevät pihapiirissä liikkumisesta turvallista. Laajasta sadevesivalikoimasta löytyy ratkaisut niin suurin kuin pienempiinkin kohteisiin.

KOKEMUS

Markki rakentaa elämisen laatua pohjoisiin asuinympäristöihin! Valmistamme pihapiirin tuotteita sekä katto- ja tikastuotteita yhtenä alan kokeneimmista toimijoista Suomessa. Tuotevalikoimamme on laajentunut vuosien saatossa omakotitalojen pihoista, kerros- ja rivitalokohteisiin sekä julkisiin rakennuksiin.

KOTIMAISUUS

Markki-tuotteet valmistetaan kotimaassa, kotimaisena työnä, lähellä hankituista raaka-aineista, mistä myös osalle tuotteistamme myönnetty Avainlippu kertoo. Markki-tuotteet ovat testattuja, turvallisia, kestäviä ja mukautuvat rakennuskohteesi mukaan.

Markki Oy on kotimaisten kattoturva- ja pihapiirin tuotteiden valmistaja ja metalliteollisuuden sopimusvalmistaja. Yrityksen juuret juontavat 1950-luvulle. 

Moderni tuotantoympäristö sekä osaava ja sitoutunut henkilöstö ovat yrityksemme suurin voimavara, mikä mahdollistaa hyvän palvelun ja jatkuvan uusiutumisen koko ajan muuttuvassa toimintaympäristössä.

Tehdas Kauhavalla – toimintaa ympäri Suomen

Yrityksemme tuotantotilat sijaitsevat Etelä-Pohjanmaalla Kortesjärvellä, joka on osa nopeasti kehittyvää Kauhavan kaupunkia. Yritystoiminnaltaan vireä kotikaupunki ja vahva metalliteollisuuden osaamiskeskittymä tekevät Kauhavasta Markille luontevan toimintaympäristön.

Yrityksemme tuotteisiin voit tutustua myös Sara Steel Oy:n tiloissa Keravalla. Markin myyntijohtaja sekä aluepäälliköt työskentelevät viikoittain jälleenmyyjiemme kanssa eri puolilla Suomea.

Markin juuret ovat perheyrityksessä Etelä-Pohjanmaan lakeuksilla. Metalliteollisuuden yritysomistuksiin keskittyvä Merrox Oy on omistanut 100% Markin osakekannasta vuodesta 2018.

Näistä linkeistä löydät nopeasti kaikki Markin tuoteryhmät: