Näytetään kaikki 9 tulosta

Laadukkaat Markki laituritikkaat kruunaavat laiturisi

Laituritikkaat tekevät virkistävästä pulahduksesta veteen mökkirannan laiturilta entistä nautinnollisemman. Laituritikas helpottaa myös esimerkiksi veneeseen tai SUP-laudan kyytiin nousemista. Vesikourut.fi valikoimasta löydät laadukkaat Markki laituritikaspaketit jokaiseen mökkirantaan ja pihalaiturille. Valitse siis laadukas ja aikaa kestävä laituritikas laituriisi.

Laituritikkaiden pituus ja askelmäärä tulee valita sen mukaan, kuinka kaukana laiturin kansi on vedenpinnasta. Tikkaita valitessa kannattaa huomioida myös vedenpinnan korkeuden vaihtelut.

Markki laituritikas on saatavilla 4- ja 6-askelmaisina sekä kiinteinä että kääntyvinä malleina. Kääntyvä laituritikas on helppo taittaa pois vedestä kun tikasta ei käytetä, jolloin ne pysyvät puhtaampina. Kääntyvä laituritikas on myös helppo irrottaa saranakohdasta talven ajaksi pitkäikäisyyden varmistamiseksi.


Markki laituritikkaat valmistetaan kestävästä materiaalista

Laituritikkaiden valmistusmateriaaleina käytetään mallista riippuen sinkittyä terästä, alumiinia ja painekyllästettyä puuta. Sinkitty teräs on viimeistelty lisäsuojaa antavalla jauhemaalipinnoitteella, jonka ansiosta tikkaat kestävät käyttöä ja kosteutta erinomaisesti. Painekyllästetyt puuaskelmat eivät lahoa vedessä ollessaan ja niiden sahauspinnat ovat koteloitu.