TURVALLISUUS

Me Markilla haluamme tehdä niin pienistä kuin suurista pihapiireistä turvallisia. Kestävät ja laadukkaat pihatuotteet tekevät pihapiiristä turvallisen ja mukavan. Laajasta pihatuote valikoimasta löydät ratkaisut niin suuriin kuin pienempiinkin pihapiireihin.

KOKEMUS

Markki rakentaa elämisen laatua pohjoisiin asuinympäristöihin! Valmistamme pihapiirin tuotteitayhtenä alan kokeneimmista toimijoista Suomessa. Tuotevalikoimamme on laajentunut vuosien saatossa omakotitalojen pihoista, kerros- ja rivitalokohteisiin sekä julkisiin rakennuksiin.

KOTIMAISUUS

Markki-tuotteet valmistetaan kotimaassa, kotimaisena työnä, lähellä hankituista raaka-aineista, mistä myös osalle tuotteistamme myönnetty Avainlippu kertoo. Markki-tuotteet ovat testattuja, turvallisia ja kestäviä.

Markki Oy on kotimaisten pihapiirin tuotteiden valmistaja ja metalliteollisuuden sopimusvalmistaja. Yrityksen juuret juontavat 1950-luvulle. 

Moderni tuotantoympäristö sekä osaava ja sitoutunut henkilöstö ovat yrityksemme suurin voimavara, mikä mahdollistaa hyvän palvelun ja jatkuvan uusiutumisen koko ajan muuttuvassa toimintaympäristössä.

Tehdas Kauhavalla – toimintaa ympäri Suomen

Yrityksemme tuotantotilat sijaitsevat Etelä-Pohjanmaalla Kortesjärvellä, joka on osa nopeasti kehittyvää Kauhavan kaupunkia. Yritystoiminnaltaan vireä kotikaupunki ja vahva metalliteollisuuden osaamiskeskittymä tekevät Kauhavasta Markille luontevan toimintaympäristön.

Markin juuret ovat perheyrityksessä Etelä-Pohjanmaan lakeuksilla. Metalliteollisuuden yritysomistuksiin keskittyvä Merrox Oy on omistanut 100% Markin osakekannasta vuodesta 2018.

Näistä linkeistä löydät nopeasti kaikki Markin tuoteryhmät: