Tietoa meistä

Vesikourut.fi verkkokaupan tarkoituksena on tarjota markkinoiden laadukkaimpia kattotekniikkatuotteita. Tarjoamme parasta mahdollista palvelua joustavasti ja nopeasti.

Olemme asiakkaan, Sinun, asiallasi. Koska meillä ei ole fyysistä liikettä, vaan huipputehokas verkkokauppa, voimme tarjota markkinoiden parhaat tuotteet erittäin edulliseen hintaan. Toimitamme tuotteet aina nopeasti suoraan haluamaasi osoitteeseen.

Vesikourut.fi verkkokaupan on perustanut alan pitkäaikainen konkari Jari Heimonen ja Megalon Finland Oy:llä on vankka, vuosien kokemus verkkoliiketoiminnan harjoittamisesta. Täten voimme palvella Sinua asiantuntevasti ja tehokkaasti.

Vesikourut.fi verkkokaupan valikoimassa painotamme laatua ja myymme esimerkiksi lapualaisen markkinajohtaja Piristeelin suosittuja Pisko kattotekniikkatuotteita. Tuotteiden laaduntakeena toimii Piristeelin yhteistyö VTT:n kanssa. Kattoturvatuotteille ja lapetikkaille on tehty standardien mukaiset testit. Pisko tuotteet täyttävät tiukat vaatimukset ja näistä osoituksena ovat tuotesertifikaatit C261/03 ja C262/03. Pisko-tuotteet on suunniteltu niin että niiden asennus on helppoa ja turvallista. Tuotteiden elinkaari on pitkä ja soveltuvuus Skandinaavisiin vaativiin olosuhteisiin erinomainen. Piristeel antaa tuotteille kymmenen (10) vuoden toimivuustakuun.

Lupaamme, että Vesikourut.fi on laadukkaiden ja hinnaltaan edullisten tuotteiden ainutlaatuisen tehokas verkkokauppa. Lupaamme palvella Sinua aina ystävällisesti ja tehokkaasti.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Yhteystiedot

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@vesikourut.fi

Puhelinnumero: 010 320 9123 (Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min)

Megalon Finland Oy
Takatie 6, 90440 Kempele
Y-tunnus: 2437675-9 

Varaston noutopiste Kempeleessä

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse, kun tilauksesi on noudettavissa. 
Halutessasi voit ilmoittaa meille tämän jälkeen, milloin haluat noutaa tilauksesi:
puh. 050 381 4012 tai varasto@megalon.fi

Noutopiste sijaitsee osoitteessa Takatie 6, 90440 Kempele.
Pintaamontien päässä. Nosto-ovi.

Ajo-ohje: Käänny takatieltä pintaamontielle, noutopisteemme sijaitsee tienpäässä olevalla nosto-ovella.

Tilauksen voit noutaa arkisin klo 9-17 välillä. 
Soita ovikelloa tai puh. 050 381 4012 niin avaamme nosto-oven.

Katso sijaintimme kartalla klikkaamalla tästä.