Tietoa meistä

Vesikourut.fi verkkokauppa haluaa tarjota asiakkailleen markkinoiden laadukkaimpia kattotekniikkatuotteita. Tarjoamme parasta mahdollista palvelua joustavasti ja nopeasti. Olemme asiakkaan, Sinun, asiallasi. Huipputehokaan verkkokaupan avulla voimme tarjota markkinoiden parhaat tuotteet edulliseen hintaan ja suoraan valmistajan tehtaalta toimitettuna haluamaasi osoitteeseen.

Ota yhteyttä

25 vuoden kokemuksella

Vesikourut.fi verkkokaupan on perustanut alan pitkäaikainen konkari Jari Heimonen ja Megalon Finland Oy:llä on vankka, vuosien kokemus verkkoliiketoiminnan harjoittamisesta. Täten voimme palvella Sinua asiantuntevasti ja tehokkaasti.

Parasta palvelua

Kaikki myymämme tuotteet on valmistettu kansallisen lainsäädännön mukaan ja niiden kestävyys on testattu pohjoisen vaativissa olosuhteissa. Pisko tuotteilla on 10 vuoden toimivuustakuu ja Markki tuotteilla 30 vuoden toimivuustakuu. Tuotteiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota myös helppoon asennukseen, joten asennus hoituu helposti ja nopeasti myös itse tehtynä.

Vesikourut.fi on verkkokauppa, josta löydät laadukkaat ja edulliset kattotekniikkatuotteet jokaiseen tarpeeseen. Lupaamme palvella Sinua aina ystävällisesti ja tehokkaasti.

Laadukas valikoima

Vesikourut.fi verkkokaupan valikoimassa painotamme laatua, jotta tuotteet kestävät käytössä vuosikymmeniä. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat lapualaisen Piristeelin suositut Pisko kattotekniikkatuotteet sekä jo 1950-luvulta asti toimineen kortesjärveläisen Markki Oy:n kattotekniikkatuotteet.

Yhteystiedot

Sähköpostiosoite: [email protected]

Puhelinnumero: 010 320 9123 (Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min)

Megalon Finland Oy PL 227, 90101 Oulu

Y-tunnus: 2437675-9

www.vesikourut.fi