PIHATUOTTEET

Vesikourut.fi valikoimasta löydät myös Markki pihapiirin tuotteet, kuten kuivaustelineet, lauteet, laituritikkaat, pyörätelineet ja puistokaluseet. 

Laadukkaat ja kestävät Markki pihatuotteet

Markki pihatuotteet on suunniteltu helpottamaan pihojen ja puistojen arkea sekä tekemään niistä viihtyisiä oleskelupaikkoja. Pihatuotteisiin lukeutuvat lähes joka pihapiiristä tutut jokapäiväiset esineet kuten kuivausteline, pyöräteline, hiekka-astia, rappuralli ja puistonpenkki. Vesikourut.fi valikoimasta löydät myös laituritikkaat ja saunan lauteet piristämään mökkiympäristön pihapiiriä.

Kuivaustelineet ovat kätevä tapa kuivattaa ja tuulettaa pyykit ulkona. Markki kuivaustelineissä on tilaa suurelle määrälle pyykkiä ja jämäkän ranteensa ansiosta myös mattojen tamppaus ja pesu käy telineissä käden käänteessä.

Pyörätelineet pitävät pyöräilevän pihapiirin kaikki pyörät hyvässä järjestyksessä. Pyöräteline auttaa myös pienentämään mahdollisen pyörävarkauden riskiä, kun pyörä lukitaan kiinni pyörätelineeseen.

Laadukkaiden Markki puistokalusteiden avulla pihalle taiotaan viihtyisät puitteet ulkona oleskelua varten. Puistonpenkki on mukava paikka pysähtyä nauttimaan ulkoilmasta niin kotipihalla kuin lenkkipolun varressa.


Laaja valikoima pihatuotteita

Markki pihatuotevalikoima kattaa myös mökkiympäristöjen pihasaunoista tutut lauteet ja mökkirannan laiturin laituritikkaat. Sekä saunan lauteet että laituritikkaat ovat suunniteltu erityisesti kosteudenkestoa silmällä pitäen, jotta tuotteet kestävät käytössä vuosia. Pihatuotteet eivät ainoastaan lisää pihapiirien viihtyisyyttä vaan niillä voidaan myös edistää turvallisuutta, siisteyttä ja helpottaa kiinteistöhuollon työskentelyä. Markki hiekka-astia säilyttää hiekoitushiekan helposti kaikkien saatavilla ja ehkäisee täten vaarallisia liukastumisia. Harjateline talon ovenpielessä puhdistaa kengät hiekasta, kivistä ja muusta liasta, estäen lian kulkeutumisen sisätiloihin.