Toimitus- ja Maksuehdot

Toimitusaika

Tuotteet toimitetaan aina mahdollisimman nopeasti tilausvahvistuksen saapumisesta. Tuotteiden tavallinen toimitusaika on 3-8 arkipäivää, mutta ruuhka-aikoina toimitus voi kestää pisimmillään 2 viikkoa. Jos haluat esittää toiveen toimituspäivästä, kirjoita se tilauksen yhteydessä yhteystietojesi alle kohtaan Lisätietoja.

Lisätietoja tilauksesi toimitusajasta ja tilanteesta voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Toimitustapa

Tuotteet toimitetaan suoraan tehtailta aina perille asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Kuljetusyhtiö ottaa pyydettäessä yhteyttä asiakkaaseen puhelimitse ja sopii toimitusajankohdan. Tuotteet on myös mahdollista toimittaa ilman kontaktia esimerkiksi kesämökille.

Tuotteet toimittaa Kaukokiito, Matkahuolto, Posti ja DB schenker riippuen tilauksen koosta ja toimittajasta.

Toimitusmaksu

Verkkokauppatilausten toimitusmaksu on tilauksessa olevista tuotteista riipuvainen. Pitkät ja painavat lähetykset ovat kalliimpia, kun taas pienet ja kevyet paketit edullisempia. Ja mikäli tilaat yhtäaikaa Markin ja Piskon tuotteita on toimitusmaksu kaksinkertainen, koska tuotteet lähetetään kahdelta eri tehtaalta. Näet oman tilauksesi toimitusmaksun kassalla, kun olet syöttänyt toimitustietosi.

Kuljetushinnasto:

Suosittelemme tilaamaan tuotteita valitsemaltasi yhdeltä tavarantoimittajalta joko Markilta tai Piskolta, tällä tavalla varmistat tuotteiden yhteensopivuuden ja edullisemman kuljetushinnan. Mikäli tilaat yhtäaikaa Markin ja Piristeelin tuotteita samassa tilauksessa toimitushinta tulee kaksinkertaisena, koska tuotteet lähetetään asiakkaille eri tavarantoimittajilta.

MARKKI tarviketilaus paketti kotiinkuljetuksella 29€ ( Korkeintaan 2 metriä pitkä lähetys tai max. 30 kg)

MARKKI lavarahti kotiinkuljetuksella 59€ (Pitkän tavaran lähetykset)

PISKO tarviketilaus paketti kotiinkuljetuksella 29€ ( Korkeintaan 2 metriä pitkä lähetys tai max. 30 kg)

PISKO lavarahti kotiinkuljetuksella 59€ (Pitkän tavaran lähetykset)

Jos tilaat yhdeltä tavarantoimittajalta tavaraa kerrallaan on kotiinkuljetuksen hinta 29€ tai maksimissaan 59€ tilattavista tuotteista riippuen.

Mikäli teet tilauksen mikä sisältää tavaraa molemmilta tavarantoimittajilta tulee toimituskulut aina hinnaston mukaan. Alla esimerkkejä.

1. Esimerkki: jos tilaat toiselta toimittajalta pientavaraa ja toiselta toimittajalta lavatavaraa on toimitushinta tällöin 88€.

2. Esimerkki: jos tilaat yhtäaikaa molemmilta eri toimittajalta tarviketilauksen on toimitushinta tällöin 58€.

3. Esimerkki: jos tilaat yhtäaikaa molemmilta eri toimittajalta lavarahti tavaraa on toimitushinta tällöin 118€.

Mikäli sinulla herää kysyttävää toimitukseen liittyen niin ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme chatin, puhelimen tai sähköpostin välityksellä.


Maksutavat

Verkkopankki

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Joustoraha Lasku ja Osamaksu

Jousto on verkkokaupan mukavin maksutapa, jolla voit maksaa Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com.
Joustorahaa voi saada verkkokaupassa 1000€ ostoksiin. Joustorahan asiakaspalvelu on avoinna ma-su klo 7-23: puhelimitse 0800 186 186 tai sähköpostitse [email protected]

Takuu

Piskon ja Markin tuotteilla on voimassa tehtaan myöntämä takuu, joka alkaa tuotteiden toimituspäivästä. Tarkan tiedon takuun pituudesta löydät asennusoppaista.

Tuotteiden tarkastaminen ja mahdollinen virheellisyys

Tilatut tuotteet on tarkistettava lähetyksen saapuessa kuljettajan läsnäollessa. Mikäli tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksessa, on vaurioituneista tuotteista tehtävä merkintä rahtikirjaan ja otettava yhteyttä asiakaspalveluumme: [email protected]

Mikäli tuotteessa on valmistusvirhe, ota heti meihin yhteyttä: [email protected]

Palautukset

Voit perua tilauksen ja palauttaa tuotteet 30 päivän kuluessa tilauksesta. Asiakas vastaa tuotteiden palautuksesta syntyvästä kustannuksesta. Palautusoikeus ei koske määrämittaan leikattuja vesikouruja tai erikoisvärisiä tuotteita. Mikäli haluat palauttaa tuotteita, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme: [email protected]

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun tilaus on käsitelty. Tilausvahvistus toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse. Vesikourut.fi pidättää oikeuden hintojen sekä tilaus- ja toimitusehtojen muuttamiseen tilauskohtaisesti. Asiakkaan on kuitenkin aina hyväksyttävä toimitusehdot ennen tilausta.

www.vesikourut.fi

Kasarmintie 13 B

90130 Oulu

[email protected]