Toimitus- ja Maksuehdot

Toimitusaika

Tuotteet toimitetaan aina mahdollisimman nopeasti tilausvahvistuksen saapumisesta. Tuotteiden tavallinen toimitusaika on 3-7 arkipäivää, mutta ruuhka-aikoina toimitus voi kestää pisimmillään 2-5 viikkoa. Jos haluat esittää toiveen toimituspäivästä, kirjoita se tilauksen yhteydessä yhteystietojesi alle kohtaan Lisätietoja.

Tavaran saatavuusongelmien ja kasvavan kysynnän johdosta tilausjono on hetkellisesti ruuhkautunut (20.09.21) ja sitä lyhennetään nyt mahdollisimman nopeasti. Lisätietoja tilauksesi toimitusajasta ja tilanteesta voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Toimitustapa

Tuotteet toimitetaan aina perille asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Kuljetusyhtiö ottaa pyydettäessä yhteyttä asiakkaaseen puhelimitse ja sopii toimitusajankohdan. Tuotteet on myös mahdollista toimittaa ilman kontaktia esimerkiksi kesämökille.

Tuotteet voi myös noutaa ilmaiseksi varastoltamme valitsemalla toimitustavaksi Nouto.

Tarjoamme noutoasiakkaillemme peräkärryn lainaan veloituksetta. Ilmoitathan etukäteen mikäli tarvitset peräkärryn lainaan numeroon 050 381 4012 tai varasto@megalon.fi.

Toimitusmaksu

Verkkokauppatilausten toimitusmaksu on tilauksessa olevista tuotteista riipuvainen. Pitkät ja painavat lähetykset ovat kalliimpia, kun taas pienet ja kevyet paketit edullisempia. Näet oman tilauksesi toimitusmaksun kassalla, kun olet syöttänyt toimitustietosi. Kalleimmillaan toimitusmaksu on 29€/tilaus ja nämä tilaukset kulkevat kaukokiidon rahdilla. Tilaukset toimitetaan noutopisteautomaattiin tai suoraan kotiovellesi, valintasi mukaan. Kuljetusyritys on yhteydessä tilaajaan toimitusajankohdan sopimiseksi.

Kuljetushinnasto:

Matkahuollon ja Postin Noutopisteet: 5,90€ (Tilaukset, jonka kokonaispaino on alle 35kg ja/tai pituus alle 120cm)

Matkahuolto kotiinkuljetus: 19€ (Tilaukset, jonka kokonaispaino on alle 35kg ja/tai pituus on välillä 120-210cm)

Kaukokiito kotiinkuljetus: 29€ (Tilaukset, jonka kokonaispaino on yli 35kg ja/tai pituus on yli 210cm)

Noutovarasto: Takatie 6, 90440 Kempele (Ilmainen). Noutovarastolta on myös mahdollista saada peräkärryä veloituksetta lainaan. Ilmoitathan peräkärryn tarpeesta ennen noutoa numeroon 0103209123, jotta voimme varmistaa kärryn saatavuuden.


Maksutavat

Verkkopankki

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Joustoraha Lasku ja Osamaksu

Jousto on verkkokaupan mukavin maksutapa, jolla voit maksaa Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com.
Joustorahaa voi saada verkkokaupassa 1000€ ostoksiin. Joustorahan asiakaspalvelu on avoinna ma-su klo 7-23: puhelimitse 0800 186 186 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@joustoraha.fi

Takuu

PISKO-tuotteilla on kymmenen (10) vuoden toimivuustakuu, joka alkaa tuotteiden toimituspäivästä.

Tuotteiden tarkastaminen ja mahdollinen virheellisyys

Tilatut tuotteet on tarkistettava lähetyksen saapuessa kuljettajan läsnäollessa. Mikäli tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksessa, on vaurioituneista tuotteista tehtävä merkintä rahtikirjaan ja otettava yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@vesikourut.fi

Mikäli tuotteessa on valmistusvirhe, ota heti meihin yhteyttä: asiakaspalvelu@vesikourut.fi

Palautukset

Voit perua tilauksen ja palauttaa tuotteet 14 päivän kuluessa tilauksesta. Asiakas vastaa tuotteiden palautuksesta syntyvästä kustannuksesta. Mikäli haluat palauttaa tuotteita, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@vesikourut.fi

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun tilaus on käsitelty. Tilausvahvistus toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse. Vesikourut.fi pidättää oikeuden hintojen sekä tilaus- ja toimitusehtojen muuttamiseen tilauskohtaisesti. Asiakkaan on kuitenkin aina hyväksyttävä toimitusehdot ennen tilausta.

www.vesikourut.fi

Takatie 6

90440 Kempele

asiakaspalvelu@vesikourut.fi