Näytetään kaikki 20 tulosta

Kuivausteline auttaa sinua arjen askareissa

Kuivausteline on hyödyllinen varuste jokaiseen pihapiiriin, oli sitten kyseessä omakotitalo, mökki tai kerrostalo. Kuivaustelineessä pyykit kuivuvat ja tuulettuvat kädenkäänteessä, jonka lisäksi telinettä voidaan käyttää myös esimerkiksi mattojen tamppaukseen tai matonpesuun painepesurilla. Markki tuotemerkin kuivaustelineet ovat valmistettu kestämään isältä pojalle. Helposti asennettavat kuivaustelineet ovat tukevia ja kestävät varmasti rajummassakin myräkässä.

Markki kuivaustelineet ja pyykkinarut ovat suunniteltu ulkokäyttöön ja niiden ylivertainen säänkesto takaa telineiden kestävän vuodesta toiseen. Pyykkitelineet on valmistettu sinkitystä teräsputkesta, jotka on helppo ja nopea liittää toisiinsa ilman hitsausta. Pyykinkuivausteline voi olla liikutettavaa mallia tai kiinteämalli, joka kiinnitetään tukevasti maahan mallista riippuen joko maaruuvilla tai valamalla.


Valitse sinun käyttöösi sopiva kuivausteline

Pyörivä, 5-sakarainen pyykkinaru on monien kotien kestosuosikki. Teline on rakenteeltaan kevyt ja kiinnitetään maahan maaruuvin avulla. 5-sakaraisessa pyykkinarussa narut ovat useassa rivissä, joten vaatteet, lakanat ja pyyhkeet kuivuvat telineessä viemättä juuri yhtään tilaa pihapiiristä. Iso pyykinkuivasuteline on suunniteltu kuivaamaan ja tuulettamaan isoja määriä pyykkiä, joten ne ovat varma valinta erityisesti kerrostalojen pihoihin. Kiinteät, maahan valettavat, kuivaustelineet ovat helposti muunneltavissa kaikkia tarpeita vastaaviksi. Telineen päätyjen välillä on rutkasti narutilaa ja mattopuomi antaa laajemmat mahdollisuudet myös matonpesuun tai tamppaamiseen. Liikutettava mattoteline tekee matonpesusta helppoa. Teline on tukeva, mutta samalla helposti liikutettavissa haluttuun paikkaan matonpesun ajaksi tai pois tieltä ruohoa leikatessa.