Näytetään kaikki 22 tulosta

Pisko SafeGrip tikkaat on markkinoiden pitävin tikasrunko

Pisko SafeGrip tikkaat turvaa varmaotteisen nousun tikkailla keliolosuhteista riippumatta. Kiistatta kengän alla pitävin tikasjärjestelmä on turvallinen kaikissa olosuhteissa. SafeGrip tikkaat on nuohoojan ja huoltomiehen paras kaveri pitkälle tulevaisuuteen, sillä tuotteella on 50 vuoden tekninen takuu.

Asennusvalmiit Pisko SafeGrip seinätikaspakettimme sisältävät kaikki tarvittavat osat huolelliseen tikkaiden asennukseen. Pakettiin sisältyy tikasrunko (valitsemasi pituus), yläkaaret, jalat, räystästuet, klemmarit, U/L kiinnikkeet, törmäyssuojat, pultit/mutterit ja selkeät asennus- ja huolto-ohjeet. Lue lisää Pisko Safegrip tikkaista.

45.0060.00 sis alv 24%
85.00100.00 sis alv 24%
110.00125.00 sis alv 24%
145.00160.00 sis alv 24%
145.00165.00 sis alv 24%

Miksi Pisko SafeGrip tikkaat?

Pisko SafeGrip tikkaat eliminoi riskitekijät liukastumisen suhteen ja minimoi vaaratilanteiden määrän. Mekaaninen karhennus tikkaan puolissa toimii kitkaa lisäävästi kaikissa olosuhteissa. Tutkitusti kengän alla pitävä kaikissa olosuhteissa lävistysteknologialla toteutetun karhennuksen takia. Parantaa merkittävästi nuohoojien ja kattohuoltoammattilaisten työturvallisuutta. Takuuturvallinen, kestävä ja tutkitusti kengän alla pitävä. Kaste, vesi, huurre ja jää tekevät tikkaat toisinaan vaarallisen liukkaiksi. Tapaturmia tämän takia tapahtuu aivan likaa. Pisko SafeGrip tikas on pito-ominaisuuksiltaan ainutlaatuinen ja minimoi tapaturmariskit. Se on jopa 100 % pitävämpi kuin muut markkinoilla olevat tikkaat. Pisko SafeGrip tikasjärjestelmien osat valmistetaan kotimaisista raaka-aineista jatkuvan laadunvalvonnan alla. Tikasvalikoimastam löytyvy ratkaisut aina omakotirakentamisesta teollisuusrakentamiseen saakka. Kaikki Pisko tikkaat on suunniteltu standardin vaatimusten mukaisesti siten, että liukastumisen vaara pyritään minimoimaan. Tikkaan puolissa on käytössä kulumaton ja kaikissa olosuhteissa kestävä mekaaninen karhennus. SafeGrip teknologia on ainutlaatuinen kotimaisissa tikasjärjestelmissä. Pisko tikkaat ovat käyttötavoiltaan monipuolisia. Samat Pisko SafeGrip rungot soveltuvat seinä- ja lapetikkaiksi, hätäpoistumistikkaiksi ja sivutikkaiksi. Tikkaissa käytetään Pisko SafeGrip tikasrungon lisäksi kullekin kattotyypille ja käyttötarkoitukselle soveltuvia kiinnikkeitä. Kotimaisiin Pisko SafeGrip seinätikkaisiin on saatavilla lisävarusteita ja kaikki ne löydät tältä sivulta. Suosittelemme joko kiipeilyesteen tai liukutikkaan asennusta jokaiseen seinätikkaaseeen. Näin ehkäistään asiaton tikkaiden käyttö ja parannetaan muun muassa lasten turvallisuutta. Kotimaisen Pisko SafeGrip seinätikasjärjestelmän kaikki lisävarusteet ja tarvikkeet.