KATTOSILTA

Vesikourut.fi valikoimasta löydät  kotimaisen Piskon kattosillat kaikille kattotyypeille. Tilaa meiltä asennusvalmiit kattosilta -paketit edullisesti ja säästä asentamalla ne itse. Meiltä saat myös asennusohjeet, joilla kattosillan asentaminen onnistuu varmasti.

Kattosilta turvaa kulkusi katolla

Kotimainen Pisko kattosilta on markkinoiden kestosuosikki. Nerokkaan muotoilun ansiosta kattosilta on tukeva, pitävä ja erinomaisesti lunta läpäisevä. Pisko kattosilta varmistaa turvallisen liikkumisen katolla sijaitseville huollettaville kohteille kaikissa olosuhteissa, myös talvella. Kattosillat ovat helposti jatkettavia ilman erillisiä liitoskappaleita.

Markki kattosiltoja käytetään seinä- ja lapetikkaiden jatkeena turvallisten kulkuteiden rakentamiseksi katolla sijaitseville huoltokohteille. Valmistustapansa ansiosta Markki kattosilta varmistaa kulkutielle hyvän pidon kaikissa sääolosuhteissa. Markki kattosillat ovat CE-merkittyjä ja täyttävät standardin EN 516 mukaiset vaatimukset. Kattosilta on rakenteeltaan tukeva sekä hyvin lunta läpäisevä ja kattosilta on käyntileveydeltään 350 mm, joten katolla liikkuminen on turvallista kaikissa sääolosuhteissa.


Mitä varten kattosilta?

Kattosiltoja käytetään seinä- ja lapetikkaiden jatkeena turvallisten kulkuteiden rakentamiseen katolla sijaitseville huoltokohteille esim. savupiipulle. Kattosillan suunnittelussa on huomioitu ensisijaisesti turvallisuus, minkä vuoksi kattosiltaritilässä on varmasti pitävät liukastumisesteet. Kattosilloissa käytetään peruskiinnikkeen lisäksi kaltevuuden säätölevyä. Kattosilta on ulkomuodoltaan keveä mutta jämäkkyydeltään täyttä terästä.