Lapetikkaat

Vesikourut.fi valikoimasta löydät kotimaiset Pisko Safegrip lapetikkaat. Tilaa meiltä asennusvalmiit lapetikaspaketit edullisesti ja säästä asentamalla ne itse. Meiltä saat myös asennusohjeet, joilla lapetikkaiden asennus onnistuu helposti ja varmasti.

Lapetikkaat turvaa katolla kulkemisen

Lapetikkaita käytetään seinätikkaiden ja/tai kattosiltojen jatkeena turvallisten kulkuyhteyksien rakentamiseen vesikatolla. Pisko Safegrip ja Markki Pro lapetiks johdattaa esimerkiksi nuohoojan turvallisesti työnsä ääreen savupiipulle. Pisko lapetikkaat ovat CE-merkittyjä jokainen kattotyyppi huomioiden. Pisko SafeGrip tikkaat täyttävät tuotestandardin vaatimukset myös puolan karhennuksen osalta. Lapetikkaista käytetään myös termiä kattotikkaat. Pisko SafeGrip ja Markki Pro lapetikkaat asennetaan kullekin kattotyypeille sopivilla kiinnikkeillä. Asennusvalmiit lapetikaspaketit sisältävät kaiken tarvittavan huolelliseen ja helppoon asennukseen.

Markki Pro tikkaat ja niiden karhennus on valmistettu täysin uudella patentoidulla valmistusmenetelmällä, joka ei heikennä tikkaan kestoa, korroosionkestävyyttä eikä käytettävyyttä. Tikkaan karhennukset lisäävät kitkaa merkittävästi kaikissa olosuhteissa ja takaavat tukevan ja turvallisen liikkumisen katolle, savupiipulle ja muille katon kohteille. Uusi puolan karhennus menetelmä minimoi riskitekijät liukastumiseen ja muihin vahinkotilanteisiin.


Laadukkaat lapetikkaat kestävät pitkään

Lapetikkaita on saatavana erinomaiset pito-ominaisuudet takaavin karhennetuin puolin tai loiville katoille askelmatasoin varustettuna. Lapetikkaille vaaditut vaativat staattiset ja dynaamiset testit on suoritettu hyväksytysti Eurofinsin valvonnan alaisena. Jatkuvalla tuotannonaikaisella testauksella varmistamme Pisko Safegrip tikkaidemme korkean laadun.